Opplev ekte asiatisk mat! 

Vi i Chili Restaurant tilbyr en bred meny av asiatisk mat. Vårt kjøkken henter sin inspirasjon fra Szechuan som er en av åtte hovedretninger. Maten stammer fra den kinesiske provinsen Sichuan.

Vår meny er autentisk og laget av profesjonelle kokker.

Vi vektlegger service når vi mener dette er avgjørende for det perfekte måltidet. Hos oss skal du som gjest kose deg med våre unike smaker. Så håndterer vi det du trenger underveis.

Du kan trygt spørre våre servitører om våre retter når vi setter stor pris på å dele vår kunnskap med interesserte gjester.

Nyt atmosfæren midt i Sandefjord

Vår restaurant er anerkjent for sitt interiør og sin intime atmosfære. Du finner vår restaurant i hjertet av Sandefjord. Vi har faste gjester fra Horten, Tønsberg, Holmestrand, Larvik, Porsgrunn og Skien.

Ønsker du mer informasjon vedrørende vår meny eller tilbud er du hjertelig velkommen til å ta kontakt på telefon 33 44 64 53 eller E-post til: post@chili-restaurant.no

 

Forhåndsbestilling av asiatisk mat

Enkelte av våre retter krever ekstra tilberedning og forberedelser. Pekingand er vår spesialitet og trenger to dagers forhåndsbestilling. Retten serveres som 3-retters meny for minimum 4 personer.